+follow dashboard tumblr tutobies fan fic twitter
ask.fm POST NANEUN CHINGU PRINCE
Booooooooooooooooooooooring;
Sunday, 27 January 2013 | 00:01 | 0 comments




Assalamualaikum



Entah kenapa setiap hari AHAD mesti B.O.S.A.N. omagashh ya, Allah! bosan tahap kuasa 20. *maybe.
Benda yang sama je aku buat.
 Bangun --> Mandi --> solat --> turun bawah --> tunggu abah balik (bwk nasi lemak) *LOL --> makan --> sapu rumah --> bukak tv *cerita semuanya annoy. --> bukak lappy --> tak tahu nak buat apa just BW blog orang then bila pegi TWITTER takde sorang pun mention #sadlife. --> tidur --> bukak buku *tapi bukak buku tu macam tak bukak buku tu.LOL. --> bukak lappy --> makan --> tenggok tv [kpopstar & kpop countdown (inkigayo)] then petang buat lah apa-apa yang patut, gosok baju ke, susun buku ke, anythinglah. ='(  
p/s= penat weyhh, kalau jadi macam ni. #TRUE.

dah, time aku tengah BW blog orang keh,keh,keh. aku dapat 3 gif ni. #Comel =3


Ko ko ko ko ko ko ko nam suuuuuuun ! [school 2013] =* lebiuuu,


exo =]


Jinyoung [imagine kalau budak tu aku ,_____] HAHA, LOL. 

Wassalam




FUTURE
PAST